Hvorfor skal jeg tage min lommelygte med?

Fordi der mange steder på ruten er bælgmørkt. Gader og torve er delvist oplyst af fakler, men al lys i midtbyen slukkes - og en del af aktiviteterne foregår i mørke, hvor en lommelygte er rigtig god at have.

Hvor på ruten skal jeg starte?

Det bestemmer du helt og aldeles selv. Der er frit valg alt efter hvilke aktiviteter, du synes, der er mest spændende. Bemærk at der visse steder kan være ventetid på at komme ind, da rigtig mange gæster Børnekulturnatten.

Hvor kan vi parkere?

Der er parkeringspladser ved Musikskolen, Biblioteket, Børnenes Paradis/Søndercentret og på Theaterpladsen. Derudover kan du orientere dig om P-pladser her >>

Hvor kan vi slukke sulten og tørsten undervejs?

Flere steder på ruten bliver I budt på gratis kakao og kaffe. Derudover bager vi pandekager over bål i Aakjærskolens skolegaard, i Anlægget og foran Skive Museum. Skive Garden byder på kage på Musikskolen, og hos Drivhuset under Skive Bibliotek kan du købe dig en pølse.

Hvor er der toiletter?

Du finder bl.a. toiletter på Ungdomsskolen, Musikskolen, biblioteket, Skive Museum, samt i Missionshuset, Drivhuset, Aakjærhallen og på Det Gamle Rådhus.

Er der andet, jeg skal være opmærksom på?
Ja, bemærk at vejene ikke er spærret for biler og cyklister.
Vi forsøger så vidt som muligt at føre Børnekulturnattens rute langs de mindst befærdede veje, men hvis I bevæger jer ad de større veje som eks. Ågade og Reberbanen, skal I være opmærksomme på bilerne, da I kan være svære at se i mørket. Hold godt øje med børnene: Reflekser er godt. Kryds kun vejen ved fodgængerovergangene, og hold jer ellers på fortovet. Så får alle en sikker Børnekulturnat :-)

Publiceret 17-10-2019